UNIPREST INSTAL RĂMÂNE LA DISPOZIȚIA VOASTRĂ!

UNIPREST INSTAL RĂMÂNE LA DISPOZIȚIA VOASTRĂ!

În așteptarea următoarelor măsuri și ordonanțe militare, la Uniprest Instal rămânem la dispoziția voastră și facem în continuare tot ceea ce este posibil pentru a vă fi de folos! Dorim să vă ținem la curent cu actualizările în ceea ce privește activitatea Uniprest Instal în aceste vremuri de criză cauzate de noul coronavirus și să facem un apel la responsabilitate și rațiune.

Este important să privim situația cu calm și luciditate, dar în același timp, cu realism și prudență. Așa cum am comunicat și anterior, principalele noastre priorități sunt sănătatea și siguranța clienților, a furnizorilor și a angajaților noștri.

 

În contextul situației generate de noul coronavirus, vă informăm că echipa noastră își desfășoară activitatea ținând cont de îndrumările cu caracter preventiv din partea Guvernului României și a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în urma cărora am luat mai multe măsuri pentru a diminua cât mai mult posibil riscul de contaminare: INFORMARE UNIPREST INSTAL - COVID-19.

  • Toate serviciile noastre sunt în continuare disponibile.

Toate serviciile din cadrul Uniprest Instal sunt operaționale și vor rămâne în continuare disponibile, până la adoptarea unor noi măsuri.

Acest lucru este valabil atât pentru intrările comenzilor, cât și pentru procesarea și livrarea mărfurilor.

Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta în timpul orelor de program: CONTACT.

  • Operațiuni în toate cele 10 puncte de lucru: Baia Mare, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Iași, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara

Punctele noastre de lucru funcționează în continuare conform principiului „comandă și preluare”.

Plasați o comandă cu cel puțin 30 de minute în avans și marfa comandată va fi pregătită și plasată în zona de preluare marcată ca atare, din exteriorul depozitului.

La fel ca în cazul livrărilor, nu va exista niciun contact direct cu angajații noștri în timpul preluării mărfii.

Vă rugăm să respectați și să urmați întocmai noile proceduri, pentru a beneficia la maxim de serviciile noastre în această perioadă dificilă.

  • Livrări gratuite cu respectarea normelor de protecție

În urma plasării unei comenzi, vă putea livra gratuit marfa acolo unde aveți nevoie.

Livrarea, descărcarea și schimbul de acte se vor face cu respectarea tuturor măsurilor de igienă și conduită socială responsabilă.

Vă rugăm să respectați distanța obligatorie prevăzută, de cel puțin doi metri unii față de ceilalți.

  • Vă stăm la dispoziție pentru întrebări și comenzi

Reprezentanții și asistenții noștri de vânzări sunt în continuare disponibili și pot fi contactați la fel ca până acum.
Website: CONTACT

Comenzile vor fi pregătite în cel mai scurt timp și vom asigura o preluare / livrare a mărfurilor sigură și fără contact.

Evaluăm permanent situația și vom face ajustări acolo unde va fi necesar.
Sperăm să vă putem oferi servicii optime în continuare!

Cu stimă,
Echipa Uniprest Instal