PROMOȚIE ROBINEȚI FERRO 27 aprilie – 31 mai 2020

PROMOȚIE ROBINEȚI FERRO 27 aprilie – 31 mai 2020

Perioada 27.04.2020 - 31.05.2020

Produse participante la promoție: robineți colțar, robineți de radiator, robineți de trecere pentru apă și gaz, robineți speciali.

▪ Pentru 1000 de robineți FERRO achizitionați în perioada promoției (în orice combinație), personalul de vânzări din magazin este recompensat cu 700 de puncte pe platforma de incentivare Ferro*, în valoare de 700 lei (1 punct=1 leu).
▪ Pentru 500 de robineți FERRO achiziționați în perioada promoției (în orice combinație), personalul de vânzări din magazin este recompensat cu 300 de puncte pe platforma de incentivare Ferro*, în valoare de 300 lei (1 punct=1 leu).
▪ Pentru 250 de robineți FERRO achiziționati în perioada promoției (în orice combinație), personalul de vânzări din magazin este recompensat cu 100 de puncte pe platforma de incentivare Ferro*, în valoare de 100 lei (1 punct=1 leu).

MENȚIUNI:

• PROMOȚIA ESTE VALABILĂ ÎN LIMITA STOCURILOR DISPONIBILE!

• La achiziția seturilor de robineți se va lua în calcul fiecare robinet (ex: 1 set termostatic = 2 robineți).

• Premiile se pot cumula (de exemplu, pentru 1500 de robineți achizitionați în perioada promoției, personalul de vânzări din magazin va primi 1000 de puncte/lei).

• Nu se recompensează vânzările care reprezintă fracție din 250 bucăți.

• Produsele care la momentul achiziției au beneficiat de prețuri speciale (ex: proiecte) NU vor fi luate în calcul pentru bonusare.

• Premiile se acordă la finalul promoției pe baza rapoartelor de vânzări transmise de distribuitori și validate de FERRO.

* Punctele însumate în promoție vor putea fi valorificate pe platforma de incentivare Ferro, de unde vor putea fi achiziționate produse din diverse categorii (electronice, electrocasnice, unelte, haine, produse de uz personal, etc.). După finalizarea promoției, fiecare participant va primi pe e-mail datele de logare în contul de pe platformă (și toate detaliile legate de utilizarea acesteia); de asemenea, tot atunci vor fi încărcate în contul fiecărui participant punctele aferente performanței acestuia.