PROMOȚIE DISTRIBUITORI-COLECTORI FERRO 27 aprilie – 31 mai 2020

PROMOȚIE DISTRIBUITORI-COLECTORI FERRO 27 aprilie – 31 mai 2020

Perioada 27.04.2020 - 31.05.2020

Produse participante la promoție: distribuitori-colectori din inox și alamă (SN-RZP, SN-RO, SN-ROU, SNRZPU; N-RZP, N-RZPO, N-RO, N-RNZ, RZP, RZ, RO, RPN)

Pentru fiecare 2 distribuitori-colectori achiziționați în perioada promoției (în orice combinație), personalul de vânzări din magazin este recompensat cu 10 puncte pe platforma de incentivare Ferro*, în valoare de 10 lei (1 punct=1 leu).

MENȚIUNI:

• PROMOȚIA ESTE VALABILĂ ÎN LIMITA STOCURILOR DISPONIBILE!

• Nu se recompensează vânzările care reprezintă fracție din 2 bucăți.

• Produsele care la momentul achiziției au beneficiat de prețuri speciale (ex: proiecte) NU vor fi luate în calcul pentru bonusare.

• Premiile se acordă la finalul promoției pe baza rapoartelor de vânzări transmise de distribuitori și validate de FERRO.

* Punctele însumate în promoție vor putea fi valorificate pe platforma de incentivare Ferro, de unde vor putea fi achiziționate produse din diverse categorii (electronice, electrocasnice, unelte, haine, produse de uz personal, etc.). După finalizarea promoției, fiecare participant va primi pe e-mail datele de logare în contul de pe platformă (și toate detaliile legate de utilizarea acesteia); de asemenea, tot atunci vor fi încărcate în contul fiecărui participant punctele aferente performanței acestuia.