PROMOȚIE BATERII SANITARE FERRO – 1 – 31 OCTOMBRIE 2020

PROMOȚIE BATERII SANITARE FERRO – 1 – 31 OCTOMBRIE 2020

Perioada 01.10.2020 - 31.10.2020

Promoție dedicată tuturor bateriilor sanitare de la Ferro, inclusiv bateriilor din seturile de duș 2 în 1, FĂRĂ bateriile ZUMBA II (care sunt incluse în altă promoție).

  • Mecanism:

- Pentru 100 baterii sanitare achiziționate în perioada promoției, personalul de vânzări din magazin este recompensat cu 500 puncte pe platforma de incentivare Ferro* (1 punct = 1 leu).

- Pentru 50 baterii sanitare achiziționate în perioada promoției, personalul de vânzări din magazin este recompensat cu 200 puncte pe platforma de incentivare Ferro* (1 punct = 1 leu).

- Pentru 15 baterii sanitare achiziționate în perioada promoției, personalul de vânzări din magazin este recompensat cu 50 puncte pe platforma de incentivare Ferro* (1 punct = 1 leu).

  • MENȚIUNI:

- PROMOȚIA ESTE VALABILĂ ÎN LIMITA STOCURILOR DISPONIBILE!

- Produsele care la momentul achiziției au beneficiat de prețuri speciale (ex: proiecte ) NU vor fi luate în calcul pentru bonusare.

- Nu se recompensează vânzările care reprezintă fracție din 15 baterii.

- Premiile se acordă la finalul promoției pe baza situațiilor de vânzări transmise de distribuitori și validate de FERRO.

*Punctele însumate în promoție vor putea fi valorificate pe platforma FERplay. După finalizarea promoției și validarea rezultatelor, punctele aferente performanței fiecărui participant vor fi încărcate pe platformă.