PROMOȚIE BATERII ALGEO, SQUARE ȘI FRESH 27 aprilie – 31 mai 2020

PROMOȚIE BATERII ALGEO, SQUARE ȘI FRESH 27 aprilie – 31 mai 2020

Perioada 27.04.2020 - 31.05.2020

Produse participante la promoție: bateriile sanitare din seriile ALGEO, SQUARE și FRESH (inclusiv seturile de duș care conțin baterii - NP71-BAG7U, NP74-BAQ7U)

Pentru fiecare 2 baterii ALGEO și/sau SQUARE și/sau FRESH achiziționate în perioada promoției (în orice combinație), personalul de vânzări din magazin este recompensat cu 10 puncte pe platforma de incentivare Ferro*, în valoare de 10 lei (1 punct=1 leu).

MENȚIUNI:

• PROMOȚIA ESTE VALABILĂ ÎN LIMITA STOCURILOR DISPONIBILE!

• Nu se recompensează vânzările care reprezintă fracție din 2 bucăți.

• Produsele care la momentul achiziției au beneficiat de prețuri speciale (ex: proiecte) NU vor fi luate în calcul pentru bonusare.

• Premiile se acordă la finalul promoției pe baza rapoartelor de vânzări transmise de distribuitori și validate de FERRO.

* Punctele însumate în promoție vor putea fi valorificate pe platforma de incentivare Ferro, de unde vor putea fi achiziționate produse din diverse categorii (electronice, electrocasnice, unelte, haine, produse de uz personal, etc.). După finalizarea promoției, fiecare participant va primi pe e-mail datele de logare în contul de pe platformă (și toate detaliile legate de utilizarea acesteia); de asemenea, tot atunci vor fi încărcate în contul fiecărui participant punctele aferente performanței acestuia.