EXPO Uniprest București 2024

EXPO Uniprest este seria de evenimente care reunește comunitatea profesioniștilor în instalații, HVAC și echipamente de încălzire/răcire din România, expozanți, speakeri și traineri de top.

Vezi cum a fost la EXPO Uniprest București 2024

Galerie Foto

Articole de pe blogul Uniprest

Cum inovează divizia REHAU Building Solutions piețele de încălzire-răcire și sanitare

Nume important în piața de obiecte sanitare și produse dedicate instalațiilor HVAC, REHAU, cu ajutorul echipei specializate de peste 20.000 de angajați la nivel mondial, a devenit cunoscut nu numai pentru performanțele de top, dar și pentru gama de produse inovatoare.

Adrian MarcuManager de vânzări pentru proiecte și suport tehnic REHAU Building Solutions, a deschis ediția din 2024 a EXPO Uniprest București pentru a ne prezenta catalogul. 

Inovarea sistemelor de încălzire-răcire 

Premieră mondială în rândul sistemelor de încălzire, gama REHAU Rautherm SPEED Plus Renova este cea mai subțire instalație de încălzire în pardoseală și reprezintă o alternativă confortabilă pentru radiatoarele clasice, chiar și pentru proiectele cu spațiu limitat. 


Cu o înălțime de cuprinsă între 21-24 de milimetri, soluția pentru încălzire Rautherm Speed Plus Renova este soluția ideală pentru renovări, deoarece asigură eficiența energetică atât pe timpul verii, cât și al iernii, având inerție termică redusă


Ca suprafețe de instalare, sunt recomandate gresia și parchetul laminat, deoarece acestea fac încălzirea încăperii mult mai rapide. 

Citește întregul articol

Partenerii EXPO Uniprest București 2024:

LIVE stage

Anul acesta, pe scena LIVE, am dat din nou startul discuțiilor atât tehnice, cât și pe subiecte conexe, care au impact direct și indirect asupra afacerii tale.

Marian Hurducaș

Marketing strategy consultant

Cum crești un business cu principii sănătoase de marketing

Share on LinkedIn

Jacek Kozłowski

Head of Export at Heatpex

Sistemul centralizat de ventilație de la Heatpex

Adrian Marcu

Manager vânzări proiecte & suport tehnic Rehau

Soluții pentru instalații inteligente de la REHAU Building Solutions


Adrian Roman

Director tehnic Uniprest Instal

Prezentarea pompelor de căldură Matrix de la Inventor

Ozsváth István

Country Manager la Schell Gmbh & Co KG Armaturentechnologie

Sistemul de management al apei SCHELL SWS


Despre EXPO Uniprest

EXPO Uniprest, seria de evenimente care reunește comunitatea profesioniștilor în instalații, HVAC și echipamente de încălzire/răcire din România, expozanți, speakeri și traineri de top, a fost o soluție pe care am dezvoltat-o dintr-o nevoie nu doar a noastră, ci a întregii industrii din care ne mândrim că facem parte. Pe scurt, în cadrul expoziției, partenerii Uniprest Instal își prezintă noutățile, învățăm unii de la alții și dezbatem împreună problemele, soluțiile, provocările și tendințele pieței instalațiilor.

Enikő Péter

Managing Director Uniprest Instal

„În fiecare an ne propunem și reușim să aducem și mai multă valoare membrilor din ecosistemul pe care îl construim.


EXPO Uniprest crește neîncetat din 2018, când prima ediție s-a desfășurat în doar 2 orașe, și va continua să o facă și în 2024, în cele 8 orașe în care ne întâlnim sau ne reîntâlnim cu profesioniștii din comunitățile locale din Timișoara, București, Brașov, Sibiu, Craiova, Iași, Cluj-Napoca și Târgu Mureș.
 
Credem într-o comunitate ai căror membri se ajută reciproc, fac schimb de experiențe și cunoștințe, sunt la curent cu cele mai noi tehnologii și soluții eficiente, și care au același obiectiv ca noi: un viitor împreună.
 
La Uniprest facem tot ce este posibil ca acest viitor împreună să fie unul al profesioniștilor bine informați și conectați.”

Attila Fazakas

Managing Director Uniprest Instal

„2023 a fost un an complicat, dar acum, mai mult ca niciodată, am văzut cât de valoroasă este comunitatea pe care o construim și care se reunește, an de an, la evenimentele EXPO Uniprest.
 
Suntem deosebit de atenți la provocările și nevoile profesioniștilor în instalații, HVAC și echipamente de încălzire/răcire și venim în întâmpinarea lor cu servicii care le eficientizează afacerea, cu Uniletter – un grupaj informativ de știri și informații relevante din construcții, imobiliare, instalații și zone conexe care au impact asupra activității noastre, în format scris și audio, dar și cu evenimente proprii, unde profesioniștii din comunitate fac schimb de know-how, bune practici și află noutăți.”

Locația evenimentului:

Date de contact Uniprest Instal:

Adresă: Strada Băneasa nr. 8, 540199, Târgu Mureș, județul Mureș

Telefon: +40 365 882 077, +40 365 882 080

Email: marketing@uniprest.ro

Te invităm alături de noi și în 2025 pentru a construi

un viitor împreună.

Devino partener!