Despre noi

Uniprest Instal SRL

Încă de la înființare, din anul 2009, suntem partenerul dumneavoastră de încredere.

Avem o vastă experiență în comercializarea B2B de instalații și echipamente de încălzire, deținem o gamă completă și variată de produse HVAC, și ne-am dezvoltat o rețea națională de distribuție foarte bine pusă la punct: sediu și depozit central în Târgu Mureș și alte 9 puncte de lucru în Baia Mare, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Iași, Sibiu și Timișoara.

Portofoliul nostru conține peste 7.000 de articole, grupate în 6 categorii: GAZ, TERMICE, APĂ, SANITARE, ENERGIE VERDE și AC / VENTILAȚIE.

Politica noastră este una foarte simplă: satisfacerea cerințelor clienților noștri prin servicii complete și integrate – de la produse de calitate la prețuri corecte, de la suport și consultanță tehnică la livrare direct pe șantier, în tot acest timp urmărind cu interes tendințele pieței pentru a oferi mereu produse inovatoare.

Dorința noastră de creștere, dezvoltare și de îmbunătățire constantă a serviciilor oferite ne-a adus parteneriate de care suntem mândri:

- din ianuarie 2010 facem parte din grupul olandez Rensa, specializat de peste 65 de ani în comerțul en-gros al produselor HVAC-S (încălzire, ventilație, aer condiționat și instalații sanitare), grup din care fac parte și alte societați din Germania și Olanda.

- din aprilie 2010 suntem membri VGH International, Asociația Internațională a Comercianților En-Gros din domeniul HVAC, fondată în anul 1971 și reprezentată în peste 295 de locații din Germania, Belgia, Olanda, Danemarca, Polonia, România, Spania, Austria, Slovacia, Portugalia, Franța și Lituania.

Misiune:

  • Să oferim clienților noștri produse și servicii la cele mai înalte standarde profesionale și de calitate;

  • Să satisfacem așteptările clienților bazându-ne pe experiența și profesionalismul câștigat;

  • Să ne respectăm angajamentele către toți partenerii noștri.

Valori:

  • Încredere - promovăm o relație deschisă cu clienții noștri;

  • Respect - față de nevoile, opiniile, valorile și deciziile clienților noștri;

  • Responsabilitate - în toate acțiunile întreprinse alături de parteneri;

  • Confidențialitatea informațiilor - în toate relațiile noastre de afaceri;

  • Lucrul în echipă - ne oferă perspective și soluții diverse;

  • Integritate și onestitate - în activitatea noastră profesională.

Viziune:

             Prin calitate, dinamism și inovare, dorim să fim printre liderii pieței de instalații termice/apă/gaz și să oferim produse și servicii de înaltă calitate, cu o atitudine constant dinamică și spirit de inovare, dar și punând mare preț pe respectarea nevoilor clienților noștri.

DEPOZIT CENTRAL TÂRGU MUREȘ

aru(4)