Despre noi

Uniprest Instal SRL

Încă de la înființare, în anul 2009, suntem partenerul dumneavoastră de încredere. Avem o vastă experiență în comercializarea instalațiilor și a echipamentelor de încălzire, deținem o gamă completă și variată de produse HVAC, și ne-am dezvoltat o rețea națională de distribuție bine pusă la punct: depozit central în Tîrgu-Mureș și alte 8 puncte de lucru în Baia Mare, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Sibiu și Timișoara.

Politica noastră este una foarte simplă: satisfacerea nevoilor clienților noștri prin servicii complete și integrate – de la produse de calitate la prețuri accesibile, de la consultanță tehnică la livrare la domiciliu și oferte speciale, în tot acest timp urmărind cu interes tendințele pieței pentru a oferi mereu produse inovatoare.

Dorința noastră de creștere, dezvoltare și de îmbunătățire constantă a serviciilor oferite ne-a adus parteneriate de care suntem mândri:

- din ianuarie 2010 suntem membri ai grupului olandez Rensa, specializat de peste 65 de ani în comerțul en-gros a produselor HVAC-S (încălzire, ventilație, aer condiționat și instalații sanitare), și dispunând de societați în Germania, Olanda și România.

- din aprilie 2010 suntem membri VGH International, Asociația Internațională a Comercianților En-Gros din domeniul HVAC, fondat în anul 1971 și reprezentat în peste 295 de locații din Germania, Belgia, Olanda, Danemarca, Polonia, România, Spania, Austria, Slovacia, Portugalia, Franța și Lituania.

Misiune:

  • Să oferim clienților noștri produse și servicii la cele mai înalte standarde profesionale și de calitate;
  • Să satisfacem așteptările clienților bazându-ne pe experiența și profesionalismul câștigat;
  • Să ne respectăm angajamentele către toți partenerii noștri.

Valori:

  • Încredere - promovăm o relație deschisă cu clienții noștri;
  • Respect - față de nevoile, opiniile, valorile și deciziile clienților noștri;
  • Responsabilitate - în toate acțiunile întreprinse alături de parteneri;
  • Confidențialitatea informațiilor - în toate relațiile noastre de afaceri;
  • Lucrul în echipă - ne oferă perspective și soluții diverse;
  • Integritate și onestitate - în activitatea noastră profesională.

Viziune:

Prin calitate, dinamism și inovare, dorim să fim printre liderii pieței de instalații termice/apă/gaz și să oferim produse și servicii de înaltă calitate, cu o atitudine constant dinamică și spirit de inovare, dar și punând mare preț pe respectarea nevoilor clienților noștri.

DEPOZIT CENTRAL

aru(4)